Aktivirana web stranica karmelskog samostana u Somboru

Poštovani posjetitelji naše web stranice,

nakon duljeg vremena ponovno smo aktivirali web stranicu ove naše male redovničke zajednice – karmelićanskog samostana Gospe Karmelske i svetoga Stjepana kralja. Stranica je napravljena tako da je možemo sami uređivati. U skladu s mogućnostima trudit ćemo se obogaćivati je vijestima i duhovnim sadržajem. Htjeli bismo da “klik” na našu stranicu ne urodi samo informativnim već i formativnim plodovima.

Zamislili smo da donosimo sadržaje iz života braće, o sluzi Božjem o. Gerardu Tomi Stantiću te o Svjetovnom karmelskom redu (OCDS) koji ovdje djeluje. Što se tiče o. Gerarda, poveznice za facebook, twitter i wordpress na početnoj stranici, upućuju na sadržaj o o. Geradu pa ćemo ovdje stavljati neke druge sadržaje vezane uz o. Gerarda i rad Duhovnog centra oca Gerarda.

Pošto je stranica još uvijek u izradi, podložna je promjenama i svakako je potrebno i vrijeme dok se dostatno ne popuni kvalitetnim sadržajima i ustaljenim, recimo tako, rubrikama. Zato vas molimo za razumijevanje i strpljivost. Imamo dobre želje i nakane, no mogućnosti su ograničene.

Svakako vas upućujemo i na stranicu naše Provincije www.karmel.hr gdje možete bolje upoznati Hrvatsku karmelsku provinciju svetoga oca Josipa i širu karmelsku obitelj, svece, duhovnost i druge sadržaje.

Dok vas srdačno pozdravljamo, molimo milosrdnog Oca da svojim milosrđem obaspe svakog posjetitelja ove web stranice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *